Atlase si harti rutiere si turistice

0

Chiar daca sunteti dotat cu un GPS, chiar daca aveti acces la GPS si la hartile Google pe telefonul ori tableta dvs, o harta rutiera pe care sa o aveti in masina este absolut necesara cand plecati la un drum necunoscut.

Si, daca nu aveti nevoie chiar de toate detaliile posibile, un atlas rutier cu toate statele Europei este mai mult decat recomandat.

Un astfel de atlas a aparut la Editura Niculescu. Este editia 2011 si are harta Europei la scara 1:3000000. Are 96 de pagini si costa in jur de 40 de lei. Poate fi cumparat de AICI la pret redus, de la Libris.

„Europa – Atlas turistic si rutier” cuprinde harta politica a Europei, pe care sunt evidentiate principalele masive montane, parcuri si rezervatii naturale, manastiri, biserici si alte obiective turistice importante (castele, palate, cetati, fortarete, Monumente UNESCO).

Capitalele si localitatile importante sunt de asemenea evidentiate pe harta.

Harta cuprinde reteaua rutiera a Europei (autostrazi, drumuri nationale si drumuri locale mai importante – cu specificarea distantei in kilometri intre doua localitati), reteaua feroviara, principalele aeroporturi si rutele de feribot mai importante.

In index sunt trecute toate localitatile de pe harta.

Vezi aici mai multe harti si atlase rutiere de la Libris

Exista insa o multime de oferte online. Compara-le pe toate si apoi decide de unde cumperi:

Harti si atlase rutiere de la eMag

Harti si atlase rutiere de la Elefant.ro

Harti de la BookLand

Atlase de la BookLand

Harti de la Bookcity.ro

Atlase de la Bookcity.ro

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.