CNADNR minte: lucrarile la lotul 3 din autostrada Orastie – Sibiu chiar sunt oprite. Dovada VIDEO

0

CNADNR anunta, miercuri dimineata, ca lucrarile la lotul 3 din autostrada Orastie – Sibiu nu sunt oprite, ca nu exista niciun fel de probleme legate de continuarea lucrarilor si ca presa dezinformeaza. Realitatea arata insa altceva.

„Urmare informatiilor aparute in mass-media referitoare la o asa-zisa oprire a lucrarilor pe Autostrada Orastie – Sibiu, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania face urmatoarele precizari:

–  Lucrarile de drum la Autostrada Orastie – Sibiu sunt in desfasurare;

–  Ipotezele lansate in mass-media conform carora motivul unei presupuse opriri a lucrarilor ar fi de natura financiara sunt complet false, intrucat  au fost efectuate plati, iar in perioada imediat urmatoare vor fi efectuate si alte plati semnificative in vederea atragerii de fonduri europene. De pilda, in acest moment, se afla in verificari, urmand a fi platit un certificat de lucrari in valoare de 17 milioane RON;

–  Motivul pentru care o parte din utilaje asteapta sa poata interveni, se refera la faptul ca procesul tehnologic nu presupune utilizarea concomitenta a tuturor utilajelor, pe tronsonul de autostrada desfasurandu-se deja lucrari de asfaltare”, se arata intr-un comunicat al campaniei.

Numai ca o filmare facuta miercuri dupa-amiaza din avion, de catre membrii forumurilor de profil peundemerg.ro si construim-romania.ro, demonstreaza ca in realitate exact asta se intampla: lucrarile chiar sunt oprite. Dupa cum demonstreaza filmarea de mai sus, exista doar vreo 5 utilaje in teren, ce par a fi puse sa lucreze de forma, parca exact pentru a da impresia ca lucrarile continua.

Iar la modul in care se prezinta lucrarile, este aproape imposibil ca acestea sa fie finalizate pana pe 15 noiembrie, adica in mai putin de 2 luni, asa cum dadea asigurari, zilele trecute, premierul Victor Ponta.

 

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.