Despre noi

Vacantacumasina.ro este un site facut din pasiune pentru condus si din dragoste pentru calatorii.

Un hobby dublu, poate nu ieftin, dar senzatia pe care ti-o ofera vacantele facute la volanul masinii este nepretuita, nu-i asa?
Iar vacantacumasina.ro este un site care se adreseaza exact celor care simt asta.

  • Este un site dedicat celor pentru care o calatorie cu avionul este doar o obligatie sau un motiv de teama, iar una cu trenul doar o amintire. Un site dedicat celor pentru care dorinta de a conduce pe drumuri noi si nestiute este o placere. Un site conceput pentru cei carora ideea de a merge la drum lung cu masina nu li se pare un chin, pentru cei care adora sa descopere o sosea sau o autostrada nou-construita ori pentru cei care doar viseaza la o lunga vacanta cu masina aiurea prin lume.
  • Este un site pentru cei care simt fiorul placerii atunci cand, aflati cu cei dragi in masina, pornesc la drum, chiar si numai pentru 100 de kilometri. Un site pentru cei care un zbor cu avionul nu inseamna o calatorie scurta si timp castigat, ci peisaje si oportunitati pierdute. Un site pentru cei care nu prefera niciodata drumul cel mai drept si pentru cei care, odata ajunsi la destinatie – chiar si cu avionul – nu rezista tentatiei de a vizita imprejurimile la volanul unei masini, chiar si inchiriate.
  • Vacantacumasina.ro este un site facut cu dragoste, pentru cei care iubesc vacantele facute cu masina.