In cautarea celui mai frumos puzzle

0

Daca iubesti calatoriile, aventura si iti place mereu sa descoperi lucruri noi, inspiratia poate veni din cele mai neasteptate surse, chiar si de la un puzzle. Ai vazut unul care ti-a placut foarte mult? Noteaza-ti locul in care a fost facuta poza respectiva, niciodata nu stii cand ajungi prin zona si ai ocazia sa vezi imaginea pe viu.

puzzle

Kirche St. Nikolaus in puzzle, pe vreme insorita

Am vazut puzzle-ul cu pricina inainte de a programa vacanta cu masina in Alpi si mi-a placut atat de mult pesisajul incat am fotografiat adresa, in speranta ca poate, vreodata, am ocazia sa ajung acolo. Cand mi-am dat seama ca se afla la aproape 200 de km de locul in care mi-am propus sa-mi petrec vacanta din acest an, a fost clar ca intra pe lista de obiective de vizitat.

Am plecat din zona Zugspitze, Austria, pe o ploaie infernala, dar cine mai tinea cont? Mergeam spre cel mai frumos puzzle, spre cea mai veche biserica din Inzell (anul 1212), spre locul ce urma sa devina cea mai frumoasa surpriza din aceasta vacanta.

Kirche St. Nikolaus

Kirche St. Nikolaus in realitate, dar pe o vreme ploiasa

Nu vedeam nimic din minunata Bavarie, doar nori si stropi de ploaie, dar speram ca se va mai potoli pana la destinatie. Si am avut noroc: nu s-a oprit de tot, dar macar am putut sa cobor si sa reconstitui imaginea puzzle-ului, sa ma plimb putin prin satucul in care auzeai iarba cum creste si  sa ma bucur de ospitalitatea localnicilor si bunatatile lor. Apropo, cea mai buna, satioasa si deloc scumpa mancare din Germania am servit-o la Cafe Vrony, in Inzell – probabil unul dintre cele mai frumoase restaurante din Bavaria.

Frumosul sat german Inzell se afla la circa 40 de km de Salzburg si la 12 km de autostrada germana 8, ce leaga Salzburg de Munchen. Zona este extrem de pitoreasca si merita, pe deplin, sa-i alocati cel putin cateva ore, daca drumul vostru trece prin zona, cu toate ca, odata ajunsi acolo, nu o sa mai vina sa plecati.

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.