Promisiune: pe 15 noiembrie se va circula neintrerupt pe autostrada intre Sibiu si Deva

0

Premierul Victor Ponta a promis din nou, zilele trecute, ca „pe 15 noiembrie, cel mai tarziu, se va circula neintrerupt intre Sibiu si Deva pe autostrada”. Acesta se bazeaza pe discutiile pe care le-a avut cu reprezentantii firmei care construieste lotul III al autostrazii Sibiu – Orastie, acestia confirmandu-i ca vor respecta termenul.

Lotul III al autostrazii este singurul pe care nu se circula, desi trebuia finalizat in urma cu mai bine de 1 an. „Am ramas cu acel tronson al treilea, intre Sibiu si Deva, la care inca se lucreaza. Inainte de a veni la Sibiu am discutat si cu reprezentantii firmei si cu reprezentantii CNADNR si mi-au confirmat faptul ca de data asta se vor tine de termen si pe 15 noiembrie, cel mai tarziu, se va circula neintrerupt intre Sibiu si Deva”, a declarat premierul.

Loturile 1, 2 si 4 din autostrada Sibiu – Orastie au fost deschise traficului in decembrie 2013, lotul trei, de la Saliste la Cunta, fiind inca in santier, executant fiind compania italiana Impregilo. Lotul trei are o lungime de 22 de kilometri, dintre care sase sunt afectati de alunecari de teren. Cei 16 kilometri care sunt finalizati din respectivul lot nu pot fi dati in folosinta deoarece nu exista nicio iesire de pe autostrada intre Saliste si Cunta.

Intre timp, insa, lucrarile par a fi oprite de catre Impregilo, cel mai probabil din lipsa platilor de catre guvern, dupa cum se observa in filmarea de mai sus, insa CNADNR neaga ca lucrurile ar sta asa. Dimpotriva, CNADNR anunta ca mu exista niciun fel de problema pe acest lot si ca se lucreaza in continuare.

 

Sursa foto: forum.peundemerg.ro (adirt69_70)

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.