Asigurarea de calatorie – o necesitate. Nu pleca in vacanta fara ea!

1

Crezi ca tie nu ti se poate intampla, dar nu se stie niciodata. Si, ca in orice alta situatie, este mai bine sa fii prevazator, dar lipsit de griji, decat sa incerci sa rezolvi o problema dupa ce aceasta a aparut deja.

Este ideal ca, atunci cand pleci din tara, mai ales cu masina, sa-ti inchei o asigurare de calatorie cu cat mai multe optiuni. Ideal este ca asigurarea de calatorie sa includa asigurarea medicala pentru orice situatie, asistenta rutiera, cazare in cazul unui eveniment rutier neplacut – chiar si o defectiune, asigurarea intoarcerii in tara, despagubire in cazul in care hotelul v-a pierdut rezervarea, asigurare pentru pierderea bagajelor si furtul documentelor, ba chiar si asigurare de viata.

Unele asigurari CASCO ofera o parte din facilitatile de mai sus. Exista insa si servicii de asistenta rutiera, care iti pot garanta o vacanta linistita din punct de vedere al starii tehnice a masinii: descopera-le AICI.

Cea mai importanta asigurare este insa asigurarea medicala de calatorie – si nu va bazati doar pe faptul ca sunteti asigurat al sitemului romanesc de sanatate, chiar si daca aveti un card de asigurat asupra voastra.

Aici puteti gasi cele mai bune oferte pentru asigurari de calatorie: Oferte de la eMag.

De asemenea, nu uita de asigurarea obligatorie a masinii – RCA! Verifica sa vezi daca nu cumva ti-a expirat intre timp.

In plus, verifica si valabilitatea rovignetei – indiferent de destinatie, ea este obligatorie pe teritoriul Romaniei! Daca ti-a expirat, o poti cumpara online direct AICI.

 

 

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Programul tuturor targurilor de Craciun din Viena | Vacanta Cu Masina

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.