GPS – Evolio Mini – mic, dar voinic

0

I se spune mini pentru ca este un GPS compact cu un ecran de doar 4.3 inch si cu o greutate de numai 130 de grame. Este insa suficient de mare pentru ca hartile – Full Europe – sa poata fi vizibile pentru sofer.

GPS-ul Evolio Mini este echipat cu cea mai noua harta a Europei si Romaniei, acoperirea Europei de vest este de 100%, reteaua de drumuri si strazi a Romaniei fiind cartografiata in proportie de 99.9%. GPS-ul Evolio Mini este echipat cu cel mai rapid soft de navigatie “Don’t Panic”, calcularea rutelor facandu-se de 100 ori mai rapid, spune producatorul. In plus, are un consum redus de energie, cu 30% mai mic fata de modele din seriile precedente. Datorita consumului optimizat, autonomia GPS-ului este cu pana la 40% mai mare fata de multe din modelele existente pe piata.

La accesorii contine incarcator masina, suport masina si cablu USB. Are un procesor model MStar 2521, cu o frecventa de 500 MGh si o memorie RAM de 128 MB. Capacitatea maxima a memoriei este de 8 GB. Bateria este de tip Li-Ion, de 800 mAh. Evolio Mini reda si fisiere audio-video MP3 (44 KHz), WMA (44KHz), MPEG-1, MPEG-4, AVI, WMV, ASF, 3GP, Divx, dar „vede” si fotografii in format JPEG, BMP si PNG.

Costa in jur de 300 de lei, ceea ce este, trebuie sa recunoastem, un chilipir.

Share.

Adauga Comentariu