GPS – Evolio Mini – mic, dar voinic

0

I se spune mini pentru ca este un GPS compact cu un ecran de doar 4.3 inch si cu o greutate de numai 130 de grame. Este insa suficient de mare pentru ca hartile – Full Europe – sa poata fi vizibile pentru sofer.

GPS-ul Evolio Mini este echipat cu cea mai noua harta a Europei si Romaniei, acoperirea Europei de vest este de 100%, reteaua de drumuri si strazi a Romaniei fiind cartografiata in proportie de 99.9%. GPS-ul Evolio Mini este echipat cu cel mai rapid soft de navigatie „Don’t Panic”, calcularea rutelor facandu-se de 100 ori mai rapid, spune producatorul. In plus, are un consum redus de energie, cu 30% mai mic fata de modele din seriile precedente. Datorita consumului optimizat, autonomia GPS-ului este cu pana la 40% mai mare fata de multe din modelele existente pe piata.

La accesorii contine incarcator masina, suport masina si cablu USB. Are un procesor model MStar 2521, cu o frecventa de 500 MGh si o memorie RAM de 128 MB. Capacitatea maxima a memoriei este de 8 GB. Bateria este de tip Li-Ion, de 800 mAh. Evolio Mini reda si fisiere audio-video MP3 (44 KHz), WMA (44KHz), MPEG-1, MPEG-4, AVI, WMV, ASF, 3GP, Divx, dar „vede” si fotografii in format JPEG, BMP si PNG.

Costa in jur de 300 de lei, ceea ce este, trebuie sa recunoastem, un chilipir.

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.