Radio CD auto JVC KD-R541EY, compatibil Android/iPhone

0

Chiar daca nu mai e la fel de celebra si de prezenta pe piata electronicelor ca acum cateva zeci de ani (cand noi oricum le admiram doar prin revistele germane Neckermann, aduse de vaporeni prin tara), JVC ramane o marca de prestigiu. Si japoneza, pe deasupra.

Iar o marca japoneza de prestigiu nu poate scoate altceva decat un produs bun. Asa este si radio CD player-ul auto JVC KD-R541EY. Nu are si mp3 player, dar cine mai umbla azi cu discurile dupa el? In schimb, poate reda muzica de pe un USB sau, si mai bine, de pe smartphone-ul tau, fie el cu Android sau IOS. Ba si de pe tableta.

Este adevarat ca, pentru Android, este nevoie de instalarea unei aplicatii pe telefon, dar asta nu e o problema, nu-i asa?

JVC Music Control permite conectarea smartphone-ului Android ™ (unde ati instalat aplicatia) la unitatea centrala JVC printr-un cablu USB, de unde puteti reda cu usurinta melodiile stocate in telefon. Puteti selecta melodiile preferate in functie de numele artistului, al albumului sau chiar in functie de starea de spirit. Creati liste cu melodiile preferate oriunde si oricand doriti!

JVC Playlist Creator este aplicatia Windows folosita pentru a crea playlist-uri pe o memorie USB care contine fisiere de muzica. Se poate crea cu usurinta o baza de date care sa permita diferite functii de cautare (dupa artist, album sau gen).

Evident, orice MP3 player (mai are cineva asa ceva?) poate fi conectat la prin conexiunea de intrare auxiliara frontala.

In plus, se poate vorbi la telefon in regim „free hands” prin utilizarea adaptorului optional Bluetooth KS-BTA100 (care nu este inclus in pachet). Mai mult, prin acesta se poate asculta inclusiv muzica de pe internet, prin intermediul telefonului.

Alte date tehnice

Posturi presetate: 18 FM, 6 MW/LW, Radio Timer (Once/Daily/Weekly), RDS, SSM (pentru FM), Tuner HS-IV

Putere audio (W, PMPO)      4 x 50

Putere audio (W, RMS)         4 x 20

Conexiuni      AUX, Subwoofer, USB

Panou frontal detasabil       Da

Functii speciale        Afisaj iluminat alb

Butoane iluminate rosu

Iesire subwoofer cu controlul nivelului/frecventei (Level -8 – +8)

Citeste AICI si despre alte produse similare.

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.