Castiga o camera video auto DVR!

0

Poti castiga o camera video auto DVR – un insotitor de nadejde la drum  pentru orice sofer! Astfel, vei putea filma toate drumurile pe care le parcurgi, pentru a putea viziona mai tarziu peisajele pe care poate nu ai avut timp sa le admiri fiind la volan. In acelasi timp, camera video auto poate fi un martor de necombatut in cazul unui nedorit incident in trafic.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Facebook/vacantacumasina, sa dai Like paginii noastre, sa dai Like & Share postarii, sa taguiesti cel putin un prieten din lista ta, eventual pe cel (cei) cu care iti petreci sau ti-ai dori sa-ti petreci cel mai mult timp intr-o vacanta cu masina si sa raspunzi la intrebarea „Unde vrei sa pleci anul acesta in vacanta cu masina?”. Asta pana pe 26 aprilie. Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc pe 27 aprilie, astfel incat inca din luna mai acesta sa se poata bucura de camera video. 

Regulament tragere la sorti

La tragerea la sorti va putea participa orice utilizator de Facebook persoana fizica cu cetatenie romana si/sau straina cu domiciliul legal sau un drept de sedere legal in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii campaniei si care a respectat cerintele pentru intrarea la tragerea la sorti.

Inscrierea la tragerea la sorti se face voluntar, urmand pasii necesari descrisi in postarea de pe Facebook/vacantacumasina. Comentariile postate trebuie sa se faca folosind un limbaj decent, fara expresii obscene si/sau licentioase. Vacantacumasina.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu care nu respecta aceste prevederi. Vacantacumasina.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru comentariile participantilor.

Castigatorul va fi de acord cu publicarea numelui sau pe vacantacumasina.ro si pe pagina de Facebook facebook/vacantacumasina. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin sistemul Woobox. Castigatorul va intra in posesia premiului, prin curier / posta, taxele fiind suportate de catre vacantacumasina.ro. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita prin mesaj privat numele si adresa completa.

Datele personale ale castigatorului vor fi folosite doar pentru expedierea produsul castigat la tragerea la sorti. Vacantacumasina.ro nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune aduse castigatorului sau unor terte persoane, ca urmare sau in legatura cu utilizarea produsului castigat, acestia trebuind sa se adreseze producatorului sau distribuitorului.

Participantii confirma ca au citit, au inteles si sunt de acord cu prezentul regulament.

 

(Foto: drive-eye.co.uk)

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.