Ce (nu) puteti vedea la Salonul Auto Bucuresti

2

Dupa desfiintarea Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) odata cu criza economica, trebuie sa ne multumim si cu Salonul Auto Bucuresti (SAB) – cel mai mare eveniment de profil din tara. Inceput pe 1 octombrie, la Romaro Baneasa, acesta se va inchide pe 11 octombrie.

Inexplicabil, Renault si, mai ales, Dacia, sunt absente – din nou – de la acest eveniment. Motivele absentei nu sunt foarte clare, dar este pacat ca singura marca nationala de autoturisme lipseste de la singurul mare eveniment automobilistic din Romania.

O alta mare absenta este Volkswagen, rusinata probabil de scandalul noxelor, care a decis, cu doar cateva zile inainte de deschiderea SAB, sa nu mai participe la acesta. De asemenea, nici Audi – marca de lux a grupului german – nu este prezenta. Sunt insa expuse cateva modele Seat si Skoda, tot marci ale VW, aduse la SAB de un dealer local.

Nici cei care mergeau la salonul auto (si) pentru a-si clati ochii cu frumoasele „hostese” nu vor fi foarte incantati. Nu ca anul acesta fetele n-ar fi frumoase, ci pentru ca nu prea sunt deloc. In plus, premiul de la tombola pentru vizitatori nu mai consta intr-un autoturism, cum se proceda pana acum, ci doar intr-o excursie in Austria. Buna si asta.

La Salonul Auto Bucuresti sunt totusi prezentate 25 de premiere nationale, automobile venite direct de la Frankfurt, si peste 200 de modele auto.

Pe cele mai multe dintre acestea le puteti vedea in mega-galeria foto de mai jos.

La SAB exista si o sectiune a modelelor retro, dar pe acestea vi le prezentam intr-o alta postare. Oricum, aveti timp, pana duminica 11 octombrie inclusiv, sa le vedeti la fata locului pe toate – si masinile noi, si pe cele vechi.

Share.

2 comentarii

  1. ValentinaPetrescu on

    Iata ca aflat un text prea interesant scris intr-o maniera greu de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.