Cutii portbagaj

0

Aveti portbagajul prea mic sau oricum neincapator, atunci cand vreti sa plecati intr-o vacanta cu masina? Vati saturat sa stati cu bagajele printre picioarele pasagerilor din spate? Solutia este simpla: o cutie portbagaj suplimentara.

Cutiile tip portbagaj extern sunt extem de utile pentru deplasarile in care volumul bagajelor il depaseste pe cel al portbagajului dvs, mai ales daca aveti o masina din clasa mica. Folositi-le pentru haine si obiecte textile voluminoase – gen saltele, saci de dormit, paturi.

Acestea se monteaza usor, deasupra masinii, si au capacitati diferite de depozitare. Cele mai mici au in jur de 320 de litri, dar exista si cutii mari, de pana la 630 de litri, ce pot fi montate doar pe autoturisme mari, de teren, sau lungi, model break sau minivan.

In acestea se pot depozita intre 50 si 75 de kilograme, inclusiv schiuri ori snow-board-uri. In functie de materialul din care sunt fabricate, dimensiune si calitate, preturile acestora pot porni de la circa 5-600 de lei, dar pot ajunge si la cateva mii de lei.

Fa-ti o idee despre preturi si modele din cele mai bune oferte de pe piata:

Oferte de la eMag

Oferte de la Epiesa

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.