Pe Transalpina si nu numai, doar cu anvelope de iarna

0

Conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale din tara, in special din zona de munte, unde a nins sau urmeaza sa ninga in acest weekend si pe care ciculatia este permisa numai autovehiculelor dotate cu anvelope de iarna.

Astfel, circulatia rutiera pe Transalpina este restrictionata, sambata, din cauza ninsorii si a viscolului, pentru autovehiculele neechipate corespunzator pentru conditii de iarna, nte Ranca si Obarsia Lotrului, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Circulatia rutiera pe drumul national 67C (Transalpina), între statiunea Ranca si Obarsia Lotrului, km 34+500 — km 59+800, este restrictionata ca urmare a conditiilor meteorologice (strat de zapada de 2-3 cm, ninsoare marunta si vant puternic, cu vizibilitate 50-100 m). Mentionam ca restrictia este impusa autovehiculelor neechipate corespunzator pentru conditii de iarna (cauciucuri de iarna, lanturi etc.)”, se mentioneaza în comunicat.

Potrivit CNAIR, se actioneaza cu doua utilaje pentru mentinerea carosabilului în conditii cat mai bune de circulatie.

In plus, sambata, pentru zona de munte din opt judete a fost instituit cod galben de ninsori. Județele vizate de atenţionarea meteo: Brasov, Sibiu, Harghita, Covasna, Buzau, Arges, Dambovita si Prahova. Prin urmare, pe drumurile de munte din aceste judete este obligatoriu sa circulati cu autovehicule echipate deja cu anvelope de iarna.

VEZI TOPUL CELOR MAI BUNE ANVELOPE DE IARNA AICI!

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.