Transfagarasanul s-a inchis

0

Incepand de azi, nu mai puteti ajunge cu masina la Balea Lac, Transfagarasanul fiind inchis pana la o data ce urmeaza a fi comunicata, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR). Totusi, soseaua este inchisa doar intre Piscu Negru – zona Cabanei Capra – si Cabana Balea Cascada, asadar, cine vrea sa vada peisajul de toamna sau de iarna pe Transfagarasan o poate face in continuare pana la cele doua cabane.

„Decizia inchiderii acestui sector de drum a fost luata in conformitate cu Regulamentul de functionare a drumului national DN 7C (Transfagarasan) numarul: AND 524/2015, dar si din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, care pot periclita siguranta circulatiei prin caderi de stanci, alunecari de teren, pericol de polei etc”, precizeaza CNAIR.

In mod normal, drumul este inchis, in fiecare an, de la 1 noiembrie pana pe 1 iulie, insa – asa cum s-a intamplat si in acest an -, daca vremea permite, Transfagarasanul ar putea fi deschis si mai devreme.

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.