Budapesta din masina – Galerie foto

0

Lasand orgoliile deoparte, trebuie sa recunoastem ca Budapesta, capitala Ungariei, este un oras frumos. Doar daca ne gandim la imaginea celor 10 mari poduri peste Dunare (Romania si Bulgaria au impreuna doar 4!)  si tot merita „deranjul” de a da o tura prin Budapesta. Ca sa nu mai vorbim de superba arhitectura a majoritatii cladirilor, specifica fostului imperiu austro-ungar.

De cate ori ati trecut pe langa Budapesta, in drumul spre sau dinspre Austria orsi Italia, singura tangenta cu capitala Ungariei fiind autostrada de centura M0? Probabil nu o data. Dar, in mod cert, Budapesta trebuie vizitata. Macar din masina, daca nu pentru un weekend intreg, desi merita o oprire mai lunga si o plimbare mai amanuntita. Chiar aveti ce vedea si admira.

Nu o sa va descriem acum orasul – exista destule materiale pe net despre Budapesta – si nu o sa va vorbim despre atractiile si obiectivele turistice, dar poate cateva fotografii facute din masina va vor convinge ca data viitoare cand tranzitati Ungaria sa nu o mai luati doar pe autostrada M0.

Vezi si TAXELE DE DRUM DIN UNGARIA

Vezi si CONDITII DE CALATORIE CU MASINA IN UNGARIA

Share.

Adauga Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.